Uitdeuken zonder spuiten
Onze specialiteit is Uitdeuken Zonder Spuiten (UZS). Met UZS is het mogelijk moeiteloos deukjes uit het plaatwerk te verwijderen, waardoor in veel gevallen het spuiten achterwege kan blijven. Hierdoor wordt ook het milieu ontzien. Zie voorbeelden.

De techniek
De oorsprong van het uitdeuken zonder spuiten ligt in de Verenigde Staten. Snel daarna werd de techniek ook in Nederland ge´ntroduceerd. Deze specifieke manier van schadeherstel heeft zich de afgelopen jaren volop bewezen en is nu volledig ingeburgerd in de auto- en autoschadebranche en bij verzekeringsmaatschappijen.

Werkwijze
UZS werkt volgens een revolutionaire techniek, waarbij de deuk met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit wordt 'teruggedrukt'. Dankzij de speciale gereedschappen zijn ook plekjes waar je moeilijk bijkomt goed bereikbaar. Aan de hand van de reflectie van de fixeerlamp op de bovenkant van het metaal is exact te zien waar het gereedschap zijn werk moet doen. Bij een klein verkeerd duwtje ontstaat een nieuwe deuk in de auto. Nauwkeurigheid is dus van heel groot belang bij deze techniek.

Voordelig
Uitdeuken zonder spuiten is uitermate interessant voor uw portemonnee. Omdat de originele laklaag niet wordt aangetast, hoeft er geen plamuur of autolak te worden gebruikt. Er is dus geen kans op kleurverschil. De reparatie kan vaak binnen een dag in onze werkplaats worden verricht, of op locatie, zodat u snel weer over uw auto kunt beschikken. Deze factoren zorgen ervoor dat u veel minder geld kwijt bent dan met de traditionele reparatiemethode.